Ποικιλία Ιαπωνικής δαμασκηνιάς Formosa
Ο καρπός έχει μεγάλο μέγεθος και σχήμα ελαφρά ελλειψοειδές. Ο φλοιός είναι πρασινοκίτρινος, με κόκκινη απόχρωση. Η σάρκα είναι κίτρινη, συνεκτική, χυμώδης, καλής γεύσης και αρωματική. Ωριμάζει κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Σαν δέντρο είναι ζωηρή, με βλάστηση πλαγιόκλαδη και μη σταθερά παραγωγική. Θεωρείται ποικιλία καλής ποιότητας και κατάλληλη για νωπή κατανάλωση. Παρουσιάζει όμως τάση για παρενιαυτοφορία.