Ποικιλία αραχίδας Rummer
Η ποικιλία αυτή έχει γίνει ο κυρίαρχος τύπος λόγω της εισαγωγής στις αρχές της δεκαετίας του 1970 μιας νέας ποικιλίας Rummer, η Florunner, η οποία ήταν υπεύθυνη για μια θεαματική αύξηση των αποδόσεων στο φιστίκι. Οι Rummer κέρδισαν γρήγορα την ευρεία αποδοχή λόγω του ελκυστικού και ομοιόμορφου μεγέθους του πυρήνα τους. Το 54% των καλλιεργούμενων Rummer χρησιμοποιούνται για το φυστικοβούτυρο. Η ποικιλία αυτή της αραχίδας καλλιεργείται κυρίως στη Γεωργία, στη Φλόριντα, στο Τέξας και στην Οκλαχόμα.