Συντήρηση ραπανακιού
Από GAIApedia
Τα ραπανάκια μπορούν να συντηρηθούν για αρκετό διάστημα στο ψυγείο (περισσότερο από 2 μήνες σε 0oC και σχετική υγρασία 90 - 95%). Είναι προτιμότερο να συσκευάζονται σε πλαστικές σακουλίτσες. Στο οικιακό ψυγείο συντηρούνται για 3 - 5 ημέρες όταν περιλαμβάνουν και τμήμα φυλλώματος ή 2 εβδομάδες χωρίς αυτό.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Λάχανο, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.