Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία πιπεριάς Σταυρός"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική ποικιλία με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή...')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική ποικιλία με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή τουρσί. Οι [[Πιπεριά προϊόν|καρποί]] είναι τρίλοβοι ή τετράλοβοι, με μήκος 8cm, διάμετρο 2-2,5cm, πάχος σάρκας 1mm και μέσο βάρος 4gr.  
+
Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική [[Ποικιλίες πιπεριάς|ποικιλία]] με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή τουρσί. Οι [[Πιπεριά προϊόν|καρποί]] είναι τρίλοβοι ή τετράλοβοι, με μήκος 8cm, διάμετρο 2-2,5cm, πάχος σάρκας 1mm και μέσο βάρος 4gr.  
  
 
[[είναι ποικιλία της::Πιπεριά φυτό| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Πιπεριά φυτό| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]

Αναθεώρηση της 11:51, 1 Ιουλίου 2013

Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική ποικιλία με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή τουρσί. Οι καρποί είναι τρίλοβοι ή τετράλοβοι, με μήκος 8cm, διάμετρο 2-2,5cm, πάχος σάρκας 1mm και μέσο βάρος 4gr.