Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία πιπεριάς Σταυρός"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική ποικιλία με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική ποικιλία με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή τουρσί. Οι [[Πιπεριά προϊόν|καρποί]] είναι τρίλοβοι ή τετράλοβοι, με μήκος 8cm, διάμετρο 2-2,5cm, πάχος σάρκας 1mm και μέσο βάρος 4gr. | + | Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική [[Ποικιλίες πιπεριάς|ποικιλία]] με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή τουρσί. Οι [[Πιπεριά προϊόν|καρποί]] είναι τρίλοβοι ή τετράλοβοι, με μήκος 8cm, διάμετρο 2-2,5cm, πάχος σάρκας 1mm και μέσο βάρος 4gr. |
[[είναι ποικιλία της::Πιπεριά φυτό| ]] | [[είναι ποικιλία της::Πιπεριά φυτό| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] |
Αναθεώρηση της 11:51, 1 Ιουλίου 2013
Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική ποικιλία με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή τουρσί. Οι καρποί είναι τρίλοβοι ή τετράλοβοι, με μήκος 8cm, διάμετρο 2-2,5cm, πάχος σάρκας 1mm και μέσο βάρος 4gr.