Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Καλλιέργεια ρεβιθιάς"
Γραμμή 8: | Γραμμή 8: | ||
[[Image:Καλλιέργεια ρεβιθιάς.jpg|thumb|px100|Καλλιέργεια ρεβιθιάς]] | [[Image:Καλλιέργεια ρεβιθιάς.jpg|thumb|px100|Καλλιέργεια ρεβιθιάς]] | ||
+ | <ref name="Καλλιέργεια ρεβυθιάς ii"/> | ||
==Σχετικές σελίδες== | ==Σχετικές σελίδες== | ||
Γραμμή 22: | Γραμμή 23: | ||
<ref name="Καλλιέργεια ρεβυθιάς"> [{{#show:Ιστοσελίδα farmer-future/Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού| ?has link}} Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού].</ref> | <ref name="Καλλιέργεια ρεβυθιάς"> [{{#show:Ιστοσελίδα farmer-future/Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού| ?has link}} Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού].</ref> | ||
+ | |||
+ | <ref name="Καλλιέργεια ρεβυθιάς ii"> [{{#show:Ιστοσελίδα Fytokomia/Ρεβύθια, καλλιέργεια| ?has link}} Σπορά ρεβυθιών].</ref> | ||
</references> | </references> |
Αναθεώρηση της 07:44, 9 Σεπτεμβρίου 2013
Η ρεβιθιά καλλιεργείται [1] στην Ελλάδα από την αρχαιότητα και αποτελεί σήμερα μια παραδοσιακή καλλιέργεια με προοπτική για την ελληνική ύπαιθρο. Είναι το πιο ανθεκτικό στις ξηροθερμικές συνθήκες ανάμεσα στα καλλιεργούμενα όσπρια στη χώρα μας, ενώ αντίθετα δυσκολεύεται να αναπτυχθεί όταν καλλιεργείται σε εδάφη που δε στραγγίζουν. Παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα των ψυχανθών και γι’ αυτό αξιοποιείται κατάλληλα στην αμειψισπορά και τη βιολογική γεωργία.
Προετοιμασία εδάφους και εγκατάσταση ρεβυθιών
Προετοιμασία εδάφους και εγκατάσταση ρεβυθιών