Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Μπιζέλι"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με ' __NOTOC__')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 +
Το μπιζέλι (ο καρπός της [[μπιζελιά |μπιζελιάς]]) αν και θυμίζει λαχανικό, ανήκει στην κατηγορία των [[όσπρια |οσπρίων]]. Είναι ιδιαίτερα νόστιμο, λόγω της γλυκιάς γεύσης του και έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Τα μπιζέλια αποτελούν μια θαυμαστή τροφή για την υγεία μας και στην ξηρή τους μορφή αποτελούσαν τρόφιμο από τους αρχαίους χρόνους. Αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων, ενώ ταυτόχρονα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος.
 +
 +
<ref name="Οφέλη αρακά/>
 +
 +
==Σχετικές σελίδες==
 +
*[[Μπιζελιά]]
 +
*[[όσπρια]]
 +
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
 +
<references>
 +
 +
<ref name="Οφέλη αρακά> [{{#show: Ιστοσελίδα Περιβάλλον/Τα 10 οφέλη του αρακά για την υγεία μας| ?has link}} Τα 10 οφέλη του αρακά για την υγεία μας] </ref>
 +
 +
</references>
 +
 +
[[Category:Όσπριο προϊόν]]
 +
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]]
 +
[[παράγεται από::Μπιζελιά| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::1| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::1| ]]
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__

Αναθεώρηση της 13:20, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Το μπιζέλι (ο καρπός της μπιζελιάς) αν και θυμίζει λαχανικό, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων. Είναι ιδιαίτερα νόστιμο, λόγω της γλυκιάς γεύσης του και έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Τα μπιζέλια αποτελούν μια θαυμαστή τροφή για την υγεία μας και στην ξηρή τους μορφή αποτελούσαν τρόφιμο από τους αρχαίους χρόνους. Αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων, ενώ ταυτόχρονα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος.

Σφάλμα παραπομπής: Μη έγκυρη ετικέτα <ref>· παραπομπές χωρίς περιεχόμενο πρέπει να έχουν όνομα

Σχετικές σελίδες

Βιβλιογραφία

Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref> που ορίζεται μέσα στο <references> έχει χαρακτηριστικό ομαδοποίησης «» που δεν εμφανίζεται σε προηγούμενο κείμενο.