Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Μπιζέλι"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Το μπιζέλι (ο καρπός της [[μπιζελιά |μπιζελιάς]]) αν και θυμίζει λαχανικό, ανήκει στην κατηγορία των [[όσπρια |οσπρίων]]. Είναι ιδιαίτερα νόστιμο, λόγω της γλυκιάς γεύσης του και έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Τα μπιζέλια αποτελούν μια θαυμαστή τροφή για την υγεία μας και στην ξηρή τους μορφή αποτελούσαν τρόφιμο από τους αρχαίους χρόνους. Αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων, ενώ ταυτόχρονα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος. | + | Το μπιζέλι <ref name="Οφέλη αρακά/> (ο καρπός της [[μπιζελιά |μπιζελιάς]]) αν και θυμίζει λαχανικό, ανήκει στην κατηγορία των [[όσπρια |οσπρίων]]. Είναι ιδιαίτερα νόστιμο, λόγω της γλυκιάς γεύσης του και έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Τα μπιζέλια αποτελούν μια θαυμαστή τροφή για την υγεία μας και στην ξηρή τους μορφή αποτελούσαν τρόφιμο από τους αρχαίους χρόνους. Αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων, ενώ ταυτόχρονα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος. |
− | + | ||
− | + | ||
==Σχετικές σελίδες== | ==Σχετικές σελίδες== |
Αναθεώρηση της 13:21, 17 Σεπτεμβρίου 2013
Το μπιζέλι Σφάλμα παραπομπής: Μη έγκυρη ετικέτα <ref>
·
παραπομπές χωρίς περιεχόμενο πρέπει να έχουν όνομα (ο καρπός της μπιζελιάς) αν και θυμίζει λαχανικό, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων. Είναι ιδιαίτερα νόστιμο, λόγω της γλυκιάς γεύσης του και έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Τα μπιζέλια αποτελούν μια θαυμαστή τροφή για την υγεία μας και στην ξηρή τους μορφή αποτελούσαν τρόφιμο από τους αρχαίους χρόνους. Αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων, ενώ ταυτόχρονα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος.
Σχετικές σελίδες
Βιβλιογραφία
Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref>
που ορίζεται μέσα στο <references>
έχει χαρακτηριστικό ομαδοποίησης «» που δεν εμφανίζεται σε προηγούμενο κείμενο.