Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία πιπεριάς Maor"
(Νέα σελίδα με 'Ίδιος τύπος με το California wonder. Το φυτό είναι ανθεκτικό στον ιό μ...') |
|||
(2 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από ένα χρήστη δεν εμφανίζονται) | |||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
+ | [[Image:Ποικιλία πιπεριάς Maor.jpg|thumb|px100|Ποικιλία πιπεριάς Maor]] | ||
Ίδιος τύπος με το [[Ποικιλία πιπεριάς California wonder|California wonder]]. Το φυτό είναι ανθεκτικό στον ιό μωσαϊκού του καπνού. Αναπτύσσεται όρθια σε ύψος 45-65cm, όταν αφεθεί ελεύθερη χωρίς υποστύλωση και κλάδεμα. Ο καρπός έχει μήκος 10-12cm και διάμετρο 8-10cm ελαφρά επιμήκης και συνήθως τετράλοβος. Στην αρχή της [[Συγκομιδή πιπεριάς|συγκομιδής]], το χρώμα είναι γυαλιστερό βαθύ πράσινο, μετατρέπεται σε κόκκινο κατά την πλήρη ωρίμανση. Η σάρκα είναι χοντρή γλυκιά και χυμώδης. Αντέχει αρκετά στη μεταφορά και χρησιμοποιείται σε σαλάτες και για παραγέμισμα. | Ίδιος τύπος με το [[Ποικιλία πιπεριάς California wonder|California wonder]]. Το φυτό είναι ανθεκτικό στον ιό μωσαϊκού του καπνού. Αναπτύσσεται όρθια σε ύψος 45-65cm, όταν αφεθεί ελεύθερη χωρίς υποστύλωση και κλάδεμα. Ο καρπός έχει μήκος 10-12cm και διάμετρο 8-10cm ελαφρά επιμήκης και συνήθως τετράλοβος. Στην αρχή της [[Συγκομιδή πιπεριάς|συγκομιδής]], το χρώμα είναι γυαλιστερό βαθύ πράσινο, μετατρέπεται σε κόκκινο κατά την πλήρη ωρίμανση. Η σάρκα είναι χοντρή γλυκιά και χυμώδης. Αντέχει αρκετά στη μεταφορά και χρησιμοποιείται σε σαλάτες και για παραγέμισμα. | ||
[[είναι ποικιλία της::Πιπεριά φυτό| ]] | [[είναι ποικιλία της::Πιπεριά φυτό| ]] | ||
+ | [[είναι υβρίδιο του φυτού::Πιπεριά θερμοκηπίου φυτό| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | ||
+ | [[Category:Πιπεριά]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 15:37, 18 Νοεμβρίου 2013
Ίδιος τύπος με το California wonder. Το φυτό είναι ανθεκτικό στον ιό μωσαϊκού του καπνού. Αναπτύσσεται όρθια σε ύψος 45-65cm, όταν αφεθεί ελεύθερη χωρίς υποστύλωση και κλάδεμα. Ο καρπός έχει μήκος 10-12cm και διάμετρο 8-10cm ελαφρά επιμήκης και συνήθως τετράλοβος. Στην αρχή της συγκομιδής, το χρώμα είναι γυαλιστερό βαθύ πράσινο, μετατρέπεται σε κόκκινο κατά την πλήρη ωρίμανση. Η σάρκα είναι χοντρή γλυκιά και χυμώδης. Αντέχει αρκετά στη μεταφορά και χρησιμοποιείται σε σαλάτες και για παραγέμισμα.