Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία μελιτζάνας Rosa bianca"
Από GAIApedia
(2 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από ένα χρήστη δεν εμφανίζονται) | |||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
+ | [[Image:Ποικιλία μελιτζάνας Rosa bianca.png|thumb|px100|Rosa bianca]] | ||
Ιταλική [[Ποικιλίες μελιτζάνας|ποικιλία]] μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της [[Μεταφύτευση μελιτζάνας|μεταφύτευσης]]. | Ιταλική [[Ποικιλίες μελιτζάνας|ποικιλία]] μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της [[Μεταφύτευση μελιτζάνας|μεταφύτευσης]]. | ||
[[είναι ποικιλία της::Μελιτζάνα φυτό| ]] | [[είναι ποικιλία της::Μελιτζάνα φυτό| ]] | ||
+ | [[είναι ποικιλία της::Μελιτζάνα θερμοκηπίου φυτό| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | ||
[[Category:Μελιτζάνα]] | [[Category:Μελιτζάνα]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 08:52, 22 Νοεμβρίου 2013
Ιταλική ποικιλία μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της μεταφύτευσης.