Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία μελιτζάνας Rosa bianca"
Από GAIApedia
(Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται) | |||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
+ | [[Image:Ποικιλία μελιτζάνας Rosa bianca.png|thumb|px100|Rosa bianca]] | ||
Ιταλική [[Ποικιλίες μελιτζάνας|ποικιλία]] μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της [[Μεταφύτευση μελιτζάνας|μεταφύτευσης]]. | Ιταλική [[Ποικιλίες μελιτζάνας|ποικιλία]] μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της [[Μεταφύτευση μελιτζάνας|μεταφύτευσης]]. | ||
Τελευταία αναθεώρηση της 08:52, 22 Νοεμβρίου 2013
Ιταλική ποικιλία μέσης εποχής. Είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία σε γεύση. Έχει κερδίσει πρώτη σε διαγωνισμούς για την υπέροχη κρεμώδη σάρκα της. Είναι λευκή στη βάση ης με ακανόνιστες ροζ-μωβ λωρίδες στο πάνω μέρος. Περίοδος ωρίμανσης υπολογίζεται περίπου σε 83 ημέρες από την περίοδο της μεταφύτευσης.