Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Γκουάβα προϊόν"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με '{{{top_heading|==}}}Συντήρηση{{{top_heading|==}}} {{{top_heading|==}}}Διαθρεπτική αξία{{{top_heading|==}}} ==Σχετικές σελίδες==...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
{{{top_heading|==}}}Συντήρηση{{{top_heading|==}}} | {{{top_heading|==}}}Συντήρηση{{{top_heading|==}}} | ||
+ | Οι [[Γκουάβα προϊόν|καρποί]] μετά τη [[Συγκομιδή καρπού γκουάβας|συγκομιδή]] μπορεί να συντηρηθούν για 3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου και 4 εβδομάδες περίπου στους 13<sup>ο</sup>C - 14<sup>ο</sup>C. | ||
{{{top_heading|==}}}Διαθρεπτική αξία{{{top_heading|==}}} | {{{top_heading|==}}}Διαθρεπτική αξία{{{top_heading|==}}} | ||
+ | |||
==Σχετικές σελίδες== | ==Σχετικές σελίδες== |
Αναθεώρηση της 09:10, 19 Αυγούστου 2014
Συντήρηση
Οι καρποί μετά τη συγκομιδή μπορεί να συντηρηθούν για 3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου και 4 εβδομάδες περίπου στους 13οC - 14οC.