Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ελληνική ποικιλία οινοποιίας Κυδωνίτσα"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Λευκή ποικιλία της Πελοποννήσου. Μέτριας ζωηρότητας παραγωγική ποικιλ...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Λευκή [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλία]] της Πελοποννήσου. Μέτριας ζωηρότητας παραγωγική ποικιλία μέσης έκπτυξης και πρώιμης ωρίμανσης με ευαισθησία στον [[Βοτρύτης αμπέλου|βοτρύτη]] και αντοχή στην ξηρασία. Διαμορφώνεται σε γραμμικό αμφίπλευρο κορδόνι(Royat) και δέχεται κοντό [[Κλάδεμα | + | Λευκή [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλία]] της Πελοποννήσου. Μέτριας ζωηρότητας παραγωγική ποικιλία μέσης έκπτυξης και πρώιμης ωρίμανσης με ευαισθησία στον [[Βοτρύτης αμπέλου|βοτρύτη]] και αντοχή στην ξηρασία. Διαμορφώνεται σε γραμμικό αμφίπλευρο κορδόνι(Royat) και δέχεται κοντό [[Κλάδεμα αμπελιού|κλάδεμα]]. Δίνει [[Κρασί|κρασιά]] μέτριας οξύτητας με ικανοποιητικό αλκοολικό τίτλο με ιδιαίτερα αρωματικό χαρακτήρα. |
− | + | ||
[[είναι ποικιλία της::Αμπέλι| ]] | [[είναι ποικιλία της::Αμπέλι| ]] |
Αναθεώρηση της 09:38, 30 Οκτωβρίου 2014
Λευκή ποικιλία της Πελοποννήσου. Μέτριας ζωηρότητας παραγωγική ποικιλία μέσης έκπτυξης και πρώιμης ωρίμανσης με ευαισθησία στον βοτρύτη και αντοχή στην ξηρασία. Διαμορφώνεται σε γραμμικό αμφίπλευρο κορδόνι(Royat) και δέχεται κοντό κλάδεμα. Δίνει κρασιά μέτριας οξύτητας με ικανοποιητικό αλκοολικό τίτλο με ιδιαίτερα αρωματικό χαρακτήρα.