Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ανανάς προϊόν"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με '{{{top_heading|==}}}Συντήρηση{{{top_heading|==}}} {{{top_heading|==}}}Διαθρεπτική αξία{{{top_heading|==}}} ==Σχετικές σελίδες==...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
{{{top_heading|==}}}Συντήρηση{{{top_heading|==}}} | {{{top_heading|==}}}Συντήρηση{{{top_heading|==}}} | ||
+ | Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 7<sup>0</sup>C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται. | ||
{{{top_heading|==}}}Διαθρεπτική αξία{{{top_heading|==}}} | {{{top_heading|==}}}Διαθρεπτική αξία{{{top_heading|==}}} |
Αναθεώρηση της 09:18, 7 Νοεμβρίου 2014
Συντήρηση
Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 70C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 70C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.