Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ξένη ποικιλία οινοποιίας Barbera"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 4: Γραμμή 4:
 
[[ευδοκιμεί σε τύπο εδάφους::Πηλώδη εδάφη| ]]
 
[[ευδοκιμεί σε τύπο εδάφους::Πηλώδη εδάφη| ]]
 
[[ευδοκιμεί σε τύπο εδάφους::Αμμώδη εδάφη| ]]
 
[[ευδοκιμεί σε τύπο εδάφους::Αμμώδη εδάφη| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Γρεβενών| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Δράμας| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Ημαθίας| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Θεσσαλονίκης| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Καβάλας| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Καστοριάς| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Κιλκίς| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Κοζάνης| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Πέλλης| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Πιερίας| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Σερρών| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Φλωρίνης| ]]
 +
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Χαλκιδικής| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Αμπέλι| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Αμπέλι| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[Category:Αμπέλι]]
 
[[Category:Αμπέλι]]

Τελευταία αναθεώρηση της 12:54, 11 Νοεμβρίου 2014

Barbera

Μέσης ζωηρότητας ερυθρή ποικιλία με πρώιμη εκπτυξη και μέσης – όψιμης ωρίμανσης με μεγάλη και σταθερή παραγωγή. Κλαδεύεται σε 2-3 μάτια αλλά και σε αμολητές για μείωση της ζωηρότητας της. Δίνει ένα κρασί ρουμπινί χρώμα, με λεπτό φρουτώδες, άρωμα κατάλληλο για μεγάλη παλαίωση.