Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Αρνίσιο κρέας"
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
Όπως και όλα τα μεγάλα [[Ζώα |ζώα]] ([[βοοειδή |βόδι]], [[χοίροι |χοίρος]]), έχουν συγκεκριμένα μέρη του σώματός τους που είναι κατάλληλότερα σε συγκεκριμένες μεθόδους μαγειρέματος. Αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως για παράδειγμα την ποσότητα του λίπους στο συγκεκριμένο μέρος του σώματός τους καθώς επίσης της συχνότητας της άσκησης στην οποία το μέρος του σώματος υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του ζώου: τα μέρη του σώματος που ασκούνται συχνά αποκτούν συνδετικούς ιστούς και τείνουν να είναι πιο σκληρά, π.χ. ο λαιμός, που συνεχώς κινείται για να βόσκει το ζώο. | Όπως και όλα τα μεγάλα [[Ζώα |ζώα]] ([[βοοειδή |βόδι]], [[χοίροι |χοίρος]]), έχουν συγκεκριμένα μέρη του σώματός τους που είναι κατάλληλότερα σε συγκεκριμένες μεθόδους μαγειρέματος. Αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως για παράδειγμα την ποσότητα του λίπους στο συγκεκριμένο μέρος του σώματός τους καθώς επίσης της συχνότητας της άσκησης στην οποία το μέρος του σώματος υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του ζώου: τα μέρη του σώματος που ασκούνται συχνά αποκτούν συνδετικούς ιστούς και τείνουν να είναι πιο σκληρά, π.χ. ο λαιμός, που συνεχώς κινείται για να βόσκει το ζώο. | ||
+ | |||
+ | <ref name="Αρνίσιο κρέας"/> | ||
==Σχετικές σελίδες== | ==Σχετικές σελίδες== |
Αναθεώρηση της 07:55, 7 Απριλίου 2015
Όπως και όλα τα μεγάλα ζώα (βόδι, χοίρος), έχουν συγκεκριμένα μέρη του σώματός τους που είναι κατάλληλότερα σε συγκεκριμένες μεθόδους μαγειρέματος. Αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως για παράδειγμα την ποσότητα του λίπους στο συγκεκριμένο μέρος του σώματός τους καθώς επίσης της συχνότητας της άσκησης στην οποία το μέρος του σώματος υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του ζώου: τα μέρη του σώματος που ασκούνται συχνά αποκτούν συνδετικούς ιστούς και τείνουν να είναι πιο σκληρά, π.χ. ο λαιμός, που συνεχώς κινείται για να βόσκει το ζώο.