Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Καρπός Γκότζι μπέρι"
Από GAIApedia
(2 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από ένα χρήστη δεν εμφανίζονται) | |||
Γραμμή 19: | Γραμμή 19: | ||
{{{top_heading|==}}}Χημική Σύσταση Γκότζι μπέρι{{{top_heading|==}}} | {{{top_heading|==}}}Χημική Σύσταση Γκότζι μπέρι{{{top_heading|==}}} | ||
− | + | Οι καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνες C, B1, Β2 και B-καροτίνη, | |
+ | μεταλλικά στοιχεία, Αντιοξειδωτικές ενώσεις και αμινοξέα. | ||
+ | Πολυσακχαρίτες, | ||
+ | Υδατάνθρακες, | ||
+ | Πρωτεΐνες, | ||
+ | Λιπαρά οξέα (ω6)<ref name="Γκότζι μπέρι"/> | ||
Γραμμή 33: | Γραμμή 38: | ||
[[Χημική σύσταση του Γκότζι μπέρι]] | [[Χημική σύσταση του Γκότζι μπέρι]] | ||
− | |||
− | |||
− | |||
==Βιβλιογραφία== | ==Βιβλιογραφία== |
Τελευταία αναθεώρηση της 11:25, 15 Απριλίου 2015
Περιεχόμενα
Χρήσεις Γκότζι μπέρι ως τρόφιμο
Ο καρπός έχει τις ακόλουθες ιδιότητες: Αντιχοληστερινικές και αδυνατιστικές, Αντιβακτηριδιακές, Αγγειοδιασταλτικές, Αντιγηραντικές, Διουρητικές, Καθαρτικές, Αντικαρκινικές
Χρήσεις καταπολέμηση δερματικών εξανθημάτων, προβλημάτων όρασης, διαβήτη έντονη παχυσαρκίας για ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας [1]
Χημική Σύσταση Γκότζι μπέρι
Οι καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνες C, B1, Β2 και B-καροτίνη, μεταλλικά στοιχεία, Αντιοξειδωτικές ενώσεις και αμινοξέα. Πολυσακχαρίτες, Υδατάνθρακες, Πρωτεΐνες, Λιπαρά οξέα (ω6)[1]
Σχετικές σελίδες
Χημική σύσταση του Γκότζι μπέρι
Βιβλιογραφία
- ↑ 1,0 1,1 Γκότζι μπέρι.