Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ωρίμανση Κασιμίροας"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Οι καρποί της κασιμίροα είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους ε...') |
|||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Οι καρποί της κασιμίροα είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο δένδρο, διαφορετικά θα πέσουν στο έδαφος. | + | Οι καρποί της κασιμίροα είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο δένδρο, διαφορετικά θα πέσουν στο έδαφος.<ref name="Καλλιέργεια Κασιμίροας"/> |
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | <references> | ||
| + | <ref name="Καλλιέργεια Κασιμίροας"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref> | ||
Αναθεώρηση της 12:39, 21 Απριλίου 2015
Οι καρποί της κασιμίροα είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο δένδρο, διαφορετικά θα πέσουν στο έδαφος.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001

