Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση Κοκοφοίνικα"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup>C, ως και οι καρποί που προορίζονται για νωπή κατανάλωση. | + | Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup>C, ως και οι καρποί που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/> |
+ | |||
+ | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | <references> | ||
+ | <ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001. </ref> | ||
+ | <references> |
Αναθεώρηση της 07:09, 24 Απριλίου 2015
Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 100C, ως και οι καρποί που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.