Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση Κοκοφοίνικα"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup...')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup>C, ως και οι καρποί που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.
+
Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup>C, ως και οι καρποί που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/>
 +
 
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
<references>
 +
<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001. </ref>
 +
<references>

Αναθεώρηση της 07:09, 24 Απριλίου 2015

Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 100C, ως και οι καρποί που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.