Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Χρώμα τροφίμων"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με '{{{top_heading|==}}}Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων|Γενικές έννοιες{{{top_heading|==}}} {{{top_heading|==}}}Χαρακτ...')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{{top_heading|==}}}Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων|Γενικές έννοιες{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}Γενικές έννοιες{{{top_heading|==}}}
  
{{{top_heading|==}}}Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων|Χαρακτηριστικά{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}Χαρακτηριστικά στοιχεία{{{top_heading|==}}}
  
 
{{{top_heading|==}}}Ακτινοβολία και τρόφιμα{{{top_heading|==}}}
 
{{{top_heading|==}}}Ακτινοβολία και τρόφιμα{{{top_heading|==}}}
  
{{{top_heading|==}}}Τρόποι μέτρησης χρώματος|Τρόπο μέτρησης{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}Τρόποι μέτρησης{{{top_heading|==}}}
  
 
{{{top_heading|==}}}Φασματόμετρα{{{top_heading|==}}}
 
{{{top_heading|==}}}Φασματόμετρα{{{top_heading|==}}}
  
{{{top_heading|==}}}Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος|Υποκειμενικές μέθοδοι{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}Υποκειμενικές μέθοδοι{{{top_heading|==}}}
  
{{{top_heading|==}}}Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος|Αντικειμενικές μέθοδοι{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}Αντικειμενικές μέθοδοι{{{top_heading|==}}}
  
{{{top_heading|==}}}Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος|Άλλες μέθοδοι{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}Άλλες μέθοδοι{{{top_heading|==}}}
  
{{{top_heading|==}}}Βελτίωση χρώματος τροφίμων|Βελτίωση χρώματος{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}Βελτίωση χρώματος{{{top_heading|==}}}
 +
 
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
<references>
 +
<ref name="Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου"> Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, του καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Αθανασόπουλου, Αθήνα 2003.</ref>
 +
</references>
 +
 
 +
==Σχετικές σελίδες==
 +
 
 +
* [[Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων]]
 +
 
 +
* [[Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων]]
 +
 
 +
* [[Ακτινοβολία και τρόφιμα]]
 +
 
 +
* [[Τρόποι μέτρησης χρώματος]]
 +
 
 +
* [[Φασματόμετρα]]
 +
 
 +
* [[Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος]]
 +
 
 +
* [[Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος]]
 +
 
 +
* [[Βελτίωση χρώματος τροφίμων]]

Αναθεώρηση της 08:03, 26 Αυγούστου 2015

Γενικές έννοιες

Χαρακτηριστικά στοιχεία

Ακτινοβολία και τρόφιμα

Τρόποι μέτρησης

Φασματόμετρα

Υποκειμενικές μέθοδοι

Αντικειμενικές μέθοδοι

Άλλες μέθοδοι

Βελτίωση χρώματος

Βιβλιογραφία

Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref> που ορίζεται μέσα στο <references> έχει χαρακτηριστικό ομαδοποίησης «» που δεν εμφανίζεται σε προηγούμενο κείμενο.

Σχετικές σελίδες