Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Λίπανση Γκότζι μπέρι"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
(2 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από 2 χρήστες δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Ανταποκρίνεται καλά στο άζωτο αλλά η περίσσεια οδηγεί σε προβλήματα ανάπτυξης. Η εφαρμογή αζωτούχων λιπασμάτων (π.χ. ουρίας) καλύτερα σε τρεις δόσεις (τ. Απριλίου, τ. Μαίου και Ιουνίου).
+
Το [[γκότζι μπέρι]] ανταποκρίνεται καλά στο [[άζωτο]] αλλά η περίσσεια οδηγεί σε προβλήματα ανάπτυξης. Η εφαρμογή αζωτούχων λιπασμάτων (π.χ. ουρίας) καλύτερα σε τρεις δόσεις (τ. Απριλίου, τ. Μαίου και Ιουνίου).
Διαφυλλικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια καρποφορίας (χρήση μικτού λιπάσματος με κύρια στοιχεία σε ισορροπία, 1:1:1) ή με ριζοπότισμα.
+
Προτείνεται όμως και κατά τα παραγωγικά χρόνια μια λίπανση ισορροπημένη ώστε να δίδονται τα βασικά θρεπτικά στοιχεία (N-P-K)
+
  
 +
Διαφυλλικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια καρποφορίας (χρήση μικτού [[γεωργικά φάρμακα |λιπάσματος]] με κύρια στοιχεία σε ισορροπία, 1:1:1) ή με ριζοπότισμα.
 +
Προτείνεται όμως και κατά τα παραγωγικά χρόνια μια λίπανση ισορροπημένη ώστε να δίδονται τα βασικά [[Ρόλος θρεπτικών στοιχείων στα φυτά |θρεπτικά στοιχεία]] (N-P-K)<ref name="Γκότζι μπέρι"/>
  
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
 +
 
<references>
 
<references>
<ref name="Γκότζι μπέρι"> [{{#show:Ιστοσελίδα aua. gr/Γκότζι μπέρι| ?has link}} Γκότζι μπέρι].</ref>
+
 
 +
<ref name="Γκότζι μπέρι"> [{{#show:Ιστοσελίδα aua. gr/Γκότζι μπέρι| ?has link}} Γκότζι μπέρι]</ref>
 +
 
 
<references>
 
<references>
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 12:06, 20 Ιουνίου 2016

Το γκότζι μπέρι ανταποκρίνεται καλά στο άζωτο αλλά η περίσσεια οδηγεί σε προβλήματα ανάπτυξης. Η εφαρμογή αζωτούχων λιπασμάτων (π.χ. ουρίας) καλύτερα σε τρεις δόσεις (τ. Απριλίου, τ. Μαίου και Ιουνίου).

Διαφυλλικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια καρποφορίας (χρήση μικτού λιπάσματος με κύρια στοιχεία σε ισορροπία, 1:1:1) ή με ριζοπότισμα. Προτείνεται όμως και κατά τα παραγωγικά χρόνια μια λίπανση ισορροπημένη ώστε να δίδονται τα βασικά θρεπτικά στοιχεία (N-P-K)[1]

Βιβλιογραφία

  1. Γκότζι μπέρι