Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ωρίμανση Κασιμίροας"
Από GAIApedia
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Οι καρποί της κασιμίροα είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο δένδρο, διαφορετικά θα πέσουν στο έδαφος.<ref name="Καλλιέργεια Κασιμίροας"/> | + | Οι καρποί της [[κασιμίροα] είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο δένδρο, διαφορετικά θα πέσουν στο έδαφος.<ref name="Καλλιέργεια Κασιμίροας"/> |
==Βιβλιογραφία== | ==Βιβλιογραφία== | ||
<references> | <references> | ||
<ref name="Καλλιέργεια Κασιμίροας"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref> | <ref name="Καλλιέργεια Κασιμίροας"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref> | ||
| + | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
| + | __NOTOC__ | ||
Αναθεώρηση της 09:58, 15 Ιουλίου 2016
Οι καρποί της [[κασιμίροα] είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο δένδρο, διαφορετικά θα πέσουν στο έδαφος.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001

