Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση παντζαριού"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Τα [[Παντζάρι προϊόν|παντζάρια]] μπορούν να συντηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα στο ψυγείο. Σε θερμοκρασία 4-8<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία 60-70% διατηρούνται για τουλάχιστον 2 μήνες. Πιο ευαίσθητη στη συντήρηση είναι η βρασμένη γογγυλόριζα, παρά η ωμή. | + | Τα [[Παντζάρι προϊόν|παντζάρια]] μπορούν να συντηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα στο ψυγείο. Σε θερμοκρασία 4-8<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία 60-70% διατηρούνται για τουλάχιστον 2 μήνες. Πιο ευαίσθητη στη συντήρηση είναι η βρασμένη γογγυλόριζα, παρά η ωμή.<ref name="Παντζάρι"/> |
+ | |||
+ | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | <references> | ||
+ | <ref name="Παντζάρι"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Παντζάρι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref> | ||
+ | </references> | ||
[[σχετίζεται με::Παντζάρι προϊόν| ]] | [[σχετίζεται με::Παντζάρι προϊόν| ]] | ||
Γραμμή 5: | Γραμμή 10: | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | ||
+ | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 09:03, 9 Ιουλίου 2015
Τα παντζάρια μπορούν να συντηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα στο ψυγείο. Σε θερμοκρασία 4-8oC και σχετική υγρασία 60-70% διατηρούνται για τουλάχιστον 2 μήνες. Πιο ευαίσθητη στη συντήρηση είναι η βρασμένη γογγυλόριζα, παρά η ωμή.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Παντζάρι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.