Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα IV - Πολυόλες"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με '{|class="wikitable" style="text-align: center;" !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε !scope="col" colspan="1" |Όνομα |- |E 420||Σορβιτόλες |...')
 
 
(3 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από 2 χρήστες δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 +
{{{top_heading|==}}}Πολυόλες ως πρόσθετα [[Διατροφική αξία τροφίμων |τροφίμων]]{{{top_heading|==}}}
 +
 
{|class="wikitable" style="text-align: center;"
 
{|class="wikitable" style="text-align: center;"
 
  !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε  
 
  !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε  
Γραμμή 17: Γραμμή 19:
 
  |E 968||Ερυθριτόλη
 
  |E 968||Ερυθριτόλη
 
  |}
 
  |}
__NOTOC__
+
 
 +
<ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής"/>
 +
 
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
  
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013
+
<references>
[[Category:Νομικό πλαίσιο]]
+
 
[[σχετίζεται με::Επιχείρηση παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων| ]]
+
<ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής">[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013]]</ref>
 +
 
 +
</references>
 +
 
 +
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 07:22, 23 Ιουνίου 2016

Πολυόλες ως πρόσθετα τροφίμων

Αριθμός Ε Όνομα
E 420 Σορβιτόλες
E 421 Μαννιτόλη
E 953 Isomalt
E 965 Μαλτιτόλες
E 966 Λακτιτόλη
E 967 Ξυλιτόλη
E 968 Ερυθριτόλη

[1]

Βιβλιογραφία

  1. Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013