Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα IV - Πολυόλες"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με '{|class="wikitable" style="text-align: center;" !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε !scope="col" colspan="1" |Όνομα |- |E 420||Σορβιτόλες |...') |
|||
(3 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από 2 χρήστες δεν εμφανίζονται) | |||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
+ | {{{top_heading|==}}}Πολυόλες ως πρόσθετα [[Διατροφική αξία τροφίμων |τροφίμων]]{{{top_heading|==}}} | ||
+ | |||
{|class="wikitable" style="text-align: center;" | {|class="wikitable" style="text-align: center;" | ||
!scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε | !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε | ||
Γραμμή 17: | Γραμμή 19: | ||
|E 968||Ερυθριτόλη | |E 968||Ερυθριτόλη | ||
|} | |} | ||
− | + | ||
+ | <ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής"/> | ||
+ | |||
==Βιβλιογραφία== | ==Βιβλιογραφία== | ||
− | + | <references> | |
− | + | ||
− | [[σχετίζεται με:: | + | <ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής">[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013]]</ref> |
+ | |||
+ | </references> | ||
+ | |||
+ | [[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | [[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | [[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | ||
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
+ | __NOTOC__ |
Τελευταία αναθεώρηση της 07:22, 23 Ιουνίου 2016
Πολυόλες ως πρόσθετα τροφίμων
Αριθμός Ε | Όνομα |
---|---|
E 420 | Σορβιτόλες |
E 421 | Μαννιτόλη |
E 953 | Isomalt |
E 965 | Μαλτιτόλες |
E 966 | Λακτιτόλη |
E 967 | Ξυλιτόλη |
E 968 | Ερυθριτόλη |
Βιβλιογραφία
- ↑ Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013