Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Προετοιμασία εδάφους - Φύτευση άνηθου"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Απαιτείται βαθύ όργωμα. Η σπορά γίνεται σχεδόν όλο το χρόνο, αλλά έχει καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά όταν αναπτύσσεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν ο χειμώνας είναι πολύ ψυχρός η καλλιέργεια γίνεται την άνοιξη. Διαρκεί περίπου 2,5-3 μήνες από τη σπορά μέχρι τη [[Συγκομιδή άνηθου|συγκομιδή]]. | + | Απαιτείται βαθύ όργωμα. Η σπορά γίνεται σχεδόν όλο το χρόνο, αλλά έχει καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά όταν αναπτύσσεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν ο χειμώνας είναι πολύ ψυχρός η καλλιέργεια γίνεται την άνοιξη. Διαρκεί περίπου 2,5-3 μήνες από τη σπορά μέχρι τη [[Συγκομιδή άνηθου|συγκομιδή]].<ref name="Άνηθος"/> |
+ | |||
+ | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | <references> | ||
+ | <ref name="Άνηθος"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Άνηθος, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref> | ||
+ | </references> | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]] | ||
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια άνηθου| ]] | [[σχετίζεται με::Καλλιέργεια άνηθου| ]] | ||
+ | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 08:44, 21 Ιουλίου 2015
Απαιτείται βαθύ όργωμα. Η σπορά γίνεται σχεδόν όλο το χρόνο, αλλά έχει καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά όταν αναπτύσσεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν ο χειμώνας είναι πολύ ψυχρός η καλλιέργεια γίνεται την άνοιξη. Διαρκεί περίπου 2,5-3 μήνες από τη σπορά μέχρι τη συγκομιδή.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Άνηθος, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.