Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Η συντήρηση των κεφαλών σε θερμοκρασία 1<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία ατμόσφαιρας 70 - 80% μπορεί...')
 
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η συντήρηση των κεφαλών σε θερμοκρασία 1<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία ατμόσφαιρας 70 - 80% μπορεί να γίνει για μερικές εβδομάδες. Γενικά δεν αποθηκεύεται εύκολα και θα πρέπει να καταναλώνεται σε λίγες ημέρες μετά τη [[Συγκομιδή λάχανου Βρυξελλών|συγκομιδή]].  
+
Η συντήρηση των κεφαλών σε θερμοκρασία 1<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία ατμόσφαιρας 70 - 80% μπορεί να γίνει για μερικές εβδομάδες. Γενικά δεν αποθηκεύεται εύκολα και θα πρέπει να καταναλώνεται σε λίγες ημέρες μετά τη [[Συγκομιδή λάχανου Βρυξελλών|συγκομιδή]].<ref name="Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών"/>
 +
 
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
<references>
 +
<ref name="Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Λάχανο, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref>
 +
</references>
  
 
[[σχετίζεται με::Λάχανο Βρυξελλών προϊόν| ]]
 
[[σχετίζεται με::Λάχανο Βρυξελλών προϊόν| ]]
Γραμμή 5: Γραμμή 10:
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]]
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 13:29, 10 Ιουλίου 2015

Η συντήρηση των κεφαλών σε θερμοκρασία 1oC και σχετική υγρασία ατμόσφαιρας 70 - 80% μπορεί να γίνει για μερικές εβδομάδες. Γενικά δεν αποθηκεύεται εύκολα και θα πρέπει να καταναλώνεται σε λίγες ημέρες μετά τη συγκομιδή.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Λάχανο, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.