Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Γενικά στοιχεία κολοκυθιάς θερμοκηπίου"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Πριν την εγκατάσταση των φυτών στο χωράφι, γίνεται προετοιμασία εδάφους. Απομακρύνονται τα ...')
 
 
(Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Πριν την εγκατάσταση των φυτών στο χωράφι, γίνεται προετοιμασία εδάφους. Απομακρύνονται τα υπολείμματα της προηγούμενης [[Καλλιέργεια κολοκυθιάς θερμοκηπίου|καλλιέργειας]] και γίνεται φρεζάρισμα του χώρου με προσθήκη βασικής [[Λίπανση κολοκυθιάς θερμοκηπίου|λίπανσης]]. Δεν έγινε απολύμανση του [[Εδαφικές συνθήκες κολοκυθιάς θερμοκηπίου|εδάφους]] διότι είχε εφαρμοστεί στην προηγούμενη καλλιέργεια απολύμανση με ατμό. Για την [[Άρδευση κολοκυθιάς θερμοκηπίου|άρδευση]] των [[Κολοκυθιά θερμοκηπίου|φυτών]] χρησιμοποιούνται σωλήνες PΕ διατομής 20mm που φέρουν σταλακτήρες ανά 50cm. Μετά την τελική ισοπέδωση του εδάφους, ακολουθεί η εγκατάσταση των φυτών.
+
Η Ασία παράγει το 63% και η Αφρική το 10% της παγκόσμιας παραγωγής. Η Ινδία, η Κίνα και η Ουκρανία είναι οι χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή σε διεθνές επίπεδο και η Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία σε επίπεδο Ε.Ε. Η κολοκυθιά είναι ένα λαχανοκομικό φυτό που καλλιεργείται κυρίως για τον καρπό του και λιγότερο για τα άνθη του τα οποία είναι επίσης βρώσιμα. Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο, που ακολουθεί.
  
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
+
[[Γενικά στοιχεία κολοκυθιάς]]
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]
+
 
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια κολοκυθιάς θερμοκηπίου| ]]
+
[[σχετίζεται με::Κολοκυθιά θερμοκηπίου| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε γεωργό::20| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::10| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 12:13, 25 Νοεμβρίου 2013

Η Ασία παράγει το 63% και η Αφρική το 10% της παγκόσμιας παραγωγής. Η Ινδία, η Κίνα και η Ουκρανία είναι οι χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή σε διεθνές επίπεδο και η Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία σε επίπεδο Ε.Ε. Η κολοκυθιά είναι ένα λαχανοκομικό φυτό που καλλιεργείται κυρίως για τον καρπό του και λιγότερο για τα άνθη του τα οποία είναι επίσης βρώσιμα. Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο, που ακολουθεί.

Γενικά στοιχεία κολοκυθιάς