Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009"
Από GAIApedia
(Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται) | |||
Γραμμή 5: | Γραμμή 5: | ||
|Επεξεργασία κρέατος||96 | |Επεξεργασία κρέατος||96 | ||
|- | |- | ||
− | |Μεταποίηση - τυποποίηση οπωροκηπευτικών||555 | + | |Μεταποίηση - τυποποίηση [[κηπευτικά |οπωροκηπευτικών]]||555 |
|- | |- | ||
|Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων||897 | |Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων||897 | ||
Γραμμή 17: | Γραμμή 17: | ||
|Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής||343 | |Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής||343 | ||
|- | |- | ||
− | |Παρασκευή ζωοτροφών||48 | + | |Παρασκευή [[ζωοτροφές |ζωοτροφών]]||48 |
|- | |- | ||
|Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών||349 | |Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών||349 | ||
|- | |- | ||
− | |Παραγωγή οίνου||311 | + | |Παραγωγή [[οίνος |οίνου]]||311 |
|} | |} | ||
__NOTOC__ | __NOTOC__ | ||
Γραμμή 37: | Γραμμή 37: | ||
[[πόσο αφορά σε εκπαιδευτικό-ακαδημαϊκό-ερευνητικό φορέα::10| ]] | [[πόσο αφορά σε εκπαιδευτικό-ακαδημαϊκό-ερευνητικό φορέα::10| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::10| ]] | [[πόσο αφορά σε καταναλωτή::10| ]] | ||
− | [[σχετίζεται με | + | [[σχετίζεται με::Βιολογική γεωργία-κτηνοτροφία| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 09:42, 29 Ιουνίου 2016
Είδος μεταποιητικής δραστηριότητας | Αριθμός μεταποιητών |
---|---|
Επεξεργασία κρέατος | 96 |
Μεταποίηση - τυποποίηση οπωροκηπευτικών | 555 |
Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων | 897 |
Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊότων | 106 |
Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας, άμυλα και προϊόντων αμύλου | 92 |
Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας | 357 |
Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής | 343 |
Παρασκευή ζωοτροφών | 48 |
Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών | 349 |
Παραγωγή οίνου | 311 |