Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση μάνγκο"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
(10 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από 3 χρήστες δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Οι καρποί του μάνγκο μετά την ταξινόμηση τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία 9<sup>0>/sup>C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία 85-90%. Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 16<sup>0>/sup>C-21<sup>0>/sup>C.
+
Οι [[Μάνγκο προϊόν|καρποί]] του [[Μάνγκο φυτό |μάνγκο]] <ref name="Συντήρηση μάνγκο"/> μετά την ταξινόμησή τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία 9<sup>0</sup>C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία να κυμαίνεται από 85-90%.
 +
 
 +
Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 16<sup>0</sup>C-21<sup>0</sup>C.
 +
 
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
 
 +
<references>
 +
 
 +
<ref name="Συντήρηση μάνγκο"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.</ref>
 +
 
 +
</references>
 +
 
 +
[[σχετίζεται με::Μάνγκο προϊόν| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]]
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 08:28, 29 Μαΐου 2015

Οι καρποί του μάνγκο [1] μετά την ταξινόμησή τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία 90C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία να κυμαίνεται από 85-90%.

Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 160C-210C.

Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.