Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση ανανά"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C κ...') |
|||
(4 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από ένα χρήστη δεν εμφανίζονται) | |||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 7<sup>0</sup>C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται. | + | Οι [[Ωρίμανση ανανά|ώριμοι]] [[Ανανάς προϊόν|καρποί]] διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 7<sup>0</sup>C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.<ref name="Συντήρηση ανανά"/> |
+ | |||
+ | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | <references> | ||
+ | <ref name="Συντήρηση ανανά"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.</ref> | ||
+ | </references> | ||
+ | |||
+ | [[σχετίζεται με::Ανανάς προϊόν| ]] | ||
+ | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
+ | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | ||
+ | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | ||
+ | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
+ | __NOTOC__ |
Τελευταία αναθεώρηση της 08:03, 1 Ιουνίου 2015
Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 70C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 70C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.