Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση γκουάβας"
Από GAIApedia
(Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται) | |||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Οι [[Γκουάβα προϊόν|καρποί]] μετά τη [[Συγκομιδή καρπού γκουάβας|συγκομιδή]] μπορεί να συντηρηθούν για 3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου και 4 εβδομάδες περίπου στους 13<sup>ο</sup>C - 14<sup>ο</sup>C. | + | Οι [[Γκουάβα προϊόν|καρποί]] μετά τη [[Συγκομιδή καρπού γκουάβας|συγκομιδή]] μπορεί να συντηρηθούν για 3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου και 4 εβδομάδες περίπου στους 13<sup>ο</sup>C - 14<sup>ο</sup>C.<ref name="Ειδική δενδροκομία"/> |
+ | |||
+ | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | <references> | ||
+ | <ref name="Ειδική δενδροκομία"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.</ref> | ||
+ | </references> | ||
+ | |||
+ | [[σχετίζεται με::Γκουάβα προϊόν| ]] | ||
+ | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
+ | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | ||
+ | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 08:28, 29 Μαΐου 2015
Οι καρποί μετά τη συγκομιδή μπορεί να συντηρηθούν για 3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου και 4 εβδομάδες περίπου στους 13οC - 14οC.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.