Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση ανανά"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
(3 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από ένα χρήστη δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Οι [[Ωρίμανση ανανά|ώριμοι]] [[Ανανάς προϊόν|καρποί]] διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 7<sup>0</sup>C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.
+
Οι [[Ωρίμανση ανανά|ώριμοι]] [[Ανανάς προϊόν|καρποί]] διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 7<sup>0</sup>C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.<ref name="Συντήρηση ανανά"/>
  
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
Γραμμή 6: Γραμμή 6:
 
</references>
 
</references>
  
[[σχετίζεται με::Ανανά προϊόν| ]]
+
[[σχετίζεται με::Ανανάς προϊόν| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 08:03, 1 Ιουνίου 2015

Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 70C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 70C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.