Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα IV - Πολυόλες"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | {{{top_heading|==}}}Πολυόλες{{{top_heading|==}}} | + | {{{top_heading|==}}}Πολυόλες ως πρόσθετα [[Διατροφική αξία τροφίμων |τροφίμων]]{{{top_heading|==}}} |
{|class="wikitable" style="text-align: center;" | {|class="wikitable" style="text-align: center;" |
Τελευταία αναθεώρηση της 07:22, 23 Ιουνίου 2016
Πολυόλες ως πρόσθετα τροφίμων
Αριθμός Ε | Όνομα |
---|---|
E 420 | Σορβιτόλες |
E 421 | Μαννιτόλη |
E 953 | Isomalt |
E 965 | Μαλτιτόλες |
E 966 | Λακτιτόλη |
E 967 | Ξυλιτόλη |
E 968 | Ερυθριτόλη |
Βιβλιογραφία
- ↑ Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013