Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Άρδευση αγκινάρας"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Η άρδευση της καλλιέργειας ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως την επόμ...') |
|||
| (Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται) | |||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Η άρδευση της [[Καλλιέργεια αγκινάρας|καλλιέργειας]] ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως την επόμενη άνοιξη. Από την στιγμή όμως που αρχίσει να ποτίζεται η καλλιέργεια δεν πρέπει να στερηθεί το νερό μέχρι την επόμενη άνοιξη διαφορετικά η παραγωγή [[Βοτανικά χαρακτηριστικά αγκινάρας|ανθοκεφαλών]] δεν θα είναι η αναμενόμενη και μπορεί να επηρεαστεί η αποθήκευση των [[Ρόλος θρεπτικών στοιχείων στα φυτά|θρεπτικών στοιχείων]] στο υπόγειο τμήμα. | + | Η άρδευση της [[Καλλιέργεια αγκινάρας|καλλιέργειας]] ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως την επόμενη άνοιξη. Από την στιγμή όμως που αρχίσει να ποτίζεται η καλλιέργεια δεν πρέπει να στερηθεί το νερό μέχρι την επόμενη άνοιξη διαφορετικά η παραγωγή [[Βοτανικά χαρακτηριστικά αγκινάρας|ανθοκεφαλών]] δεν θα είναι η αναμενόμενη και μπορεί να επηρεαστεί η αποθήκευση των [[Ρόλος θρεπτικών στοιχείων στα φυτά|θρεπτικών στοιχείων]] στο υπόγειο τμήμα.<ref name="Αγκινάρα"/> |
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | <references> | ||
| + | <ref name="Αγκινάρα"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Αγκινάρα, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref> | ||
| + | </references> | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]] | ||
| − | [[σχετίζεται με:: | + | [[σχετίζεται με::Καλλιέργεια αγκινάρας| ]] |
| + | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
Τελευταία αναθεώρηση της 13:56, 7 Ιουλίου 2015
Η άρδευση της καλλιέργειας ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως την επόμενη άνοιξη. Από την στιγμή όμως που αρχίσει να ποτίζεται η καλλιέργεια δεν πρέπει να στερηθεί το νερό μέχρι την επόμενη άνοιξη διαφορετικά η παραγωγή ανθοκεφαλών δεν θα είναι η αναμενόμενη και μπορεί να επηρεαστεί η αποθήκευση των θρεπτικών στοιχείων στο υπόγειο τμήμα.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Αγκινάρα, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.

