Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα III - Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με '{|class="wikitable" style="text-align: center;" !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε !scope="col" colspan="1" |Όνομα |- |E 100||Κουρκουμίνη ...') |
|||
Γραμμή 38: | Γραμμή 38: | ||
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013 | *"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013 | ||
[[Category:Νομικό πλαίσιο]] | [[Category:Νομικό πλαίσιο]] | ||
− | [[σχετίζεται με:: | + | [[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]] |
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | [[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | [[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | ||
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] |
Αναθεώρηση της 15:38, 10 Ιουλίου 2013
Αριθμός Ε | Όνομα |
---|---|
E 100 | Κουρκουμίνη |
E 104 | Κίτρινο της κινολίνης |
E 110 | Κίτρινο Sunset FCF / Κιτρινοπορτοκαλί S |
E 120 | Κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες |
E 122 | Αζωρουμπίνη, καρμοϊσίνη |
E 124 | Πονσώ 4R, ερυθρό της κοχενίλης A |
E 129 | Ερυθρό Allura AC |
E 131 | Patent Blue V |
E 132 | Ινδικοτίνη, ινδικοκαρμίνη |
E 133 | Λαμπρό κυανό FCF |
E 142 | Πράσινο S |
E 151 | Λαμπρό μαύρο BN, μαύρο PN |
E 155 | Καστανό HT |
E 160e | β-απο-8’-καροτενάλη (C30) |
E 161b | Λουτεΐνη |
Βιβλιογραφία
- "Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013