Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα IV - Πολυόλες"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με '{|class="wikitable" style="text-align: center;" !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε !scope="col" colspan="1" |Όνομα |- |E 420||Σορβιτόλες |...') |
|||
Γραμμή 22: | Γραμμή 22: | ||
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013 | *"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013 | ||
[[Category:Νομικό πλαίσιο]] | [[Category:Νομικό πλαίσιο]] | ||
− | [[σχετίζεται με:: | + | [[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]] |
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | [[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | [[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | ||
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] |
Αναθεώρηση της 15:39, 10 Ιουλίου 2013
Αριθμός Ε | Όνομα |
---|---|
E 420 | Σορβιτόλες |
E 421 | Μαννιτόλη |
E 953 | Isomalt |
E 965 | Μαλτιτόλες |
E 966 | Λακτιτόλη |
E 967 | Ξυλιτόλη |
E 968 | Ερυθριτόλη |
Βιβλιογραφία
- "Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013