Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση κυδωνιών"
Από GAIApedia
Γραμμή 4: | Γραμμή 4: | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | ||
− | [[πόσο αφορά σε | + | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 13:16, 9 Ιουλίου 2013
Τα κυδώνια μπορεί να διατηρηθούν σε κοινές αποθήκες για μικρό χρονικό διάστημα. Για μακρύτερα χρονικά διαστήματα (2 – 3 μήνες) συντηρούνται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία -0,5oC έως 0oC και σχετική υγρασία 85-90%. Οι καρποί παγώνουν στους -2oC.