Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Κριθάρι προϊόν"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 5: Γραμμή 5:
 
|-
 
|-
 
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1"></font>
 
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1"></font>
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Επενδεδυμένη</font>
+
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Υγρασία</font>
! scope="col" colspan="3" |<font size="+1">Γυμνοκριθή</font>
+
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Πρωτεΐνη</font>
 +
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Λίπη</font>
 +
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Ιν. ουσίες</font>
 +
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Υδατ/κες</font>
 +
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Τέφρα</font>
 
|-
 
|-
 
|1
 
|1

Αναθεώρηση της 09:47, 8 Αυγούστου 2013

Ο καρπός του κριθαριού χρησιμοποιείται ως κτηνοτροφή, στη βυνοζυθοποιία και για ανθρώπινη κατανάλωση. Η σύστασή του φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Σύσταση του καρπού του κριθαριού (%) σε ποικιλίες με επενδεδυμένους καρπούς και γυμνοκριθές
Υγρασία Πρωτεΐνη Λίπη Ιν. ουσίες Υδατ/κες Τέφρα
1 70
170 200
320 400