Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Κριθάρι προϊόν"
Από GAIApedia
Γραμμή 12: | Γραμμή 12: | ||
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Τέφρα</font> | ! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Τέφρα</font> | ||
|- | |- | ||
− | |1 | + | ! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Επενδεδυμένη</font> |
|70 | |70 | ||
|- | |- | ||
− | | | + | ! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Γυμνοκριθή</font> |
|200 | |200 | ||
− | |||
− | |||
− | |||
|- | |- | ||
|} | |} |
Αναθεώρηση της 09:48, 8 Αυγούστου 2013
Ο καρπός του κριθαριού χρησιμοποιείται ως κτηνοτροφή, στη βυνοζυθοποιία και για ανθρώπινη κατανάλωση. Η σύστασή του φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.
Υγρασία | Πρωτεΐνη | Λίπη | Ιν. ουσίες | Υδατ/κες | Τέφρα | |
---|---|---|---|---|---|---|
Επενδεδυμένη | 70 | |||||
Γυμνοκριθή | 200 |