Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Αραίωμα φυτών παντζαριού"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Το αραίωμα πραγματοποιείται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των [[Παντζάρι φυτό|φυτών]], μόλις σχηματίσουν τα πρώτα 3-4 πραγματικά [[Βοτανικά χαρακτηριστικά παντζαριού|φύλλα]], έτσι ώστε οι  αποστάσεις μεταξύ των φυτών να είναι 5cm. Η εφαρμογή του είναι απαραίτητη καθώς κάθε σπόρος είναι μία συγκαρπία (περισσότερα από ένα σπέρματα) και τελικά δίνει περισσότερα από ένα φυτό.
+
Το αραίωμα πραγματοποιείται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των [[Παντζάρι φυτό|φυτών]], μόλις σχηματίσουν τα πρώτα 3-4 πραγματικά [[Βοτανικά χαρακτηριστικά παντζαριού|φύλλα]], έτσι ώστε οι  αποστάσεις μεταξύ των φυτών να είναι 5cm. Η εφαρμογή του είναι απαραίτητη καθώς κάθε σπόρος είναι μία συγκαρπία (περισσότερα από ένα σπέρματα) και τελικά δίνει περισσότερα από ένα φυτό.<ref name="Παντζάρι"/>
 +
 
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
<references>
 +
<ref name="Παντζάρι"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Παντζάρι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref>
 +
</references>
  
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]
 
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια παντζαριού| ]]
 
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια παντζαριού| ]]
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 08:53, 9 Ιουλίου 2015

Το αραίωμα πραγματοποιείται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των φυτών, μόλις σχηματίσουν τα πρώτα 3-4 πραγματικά φύλλα, έτσι ώστε οι αποστάσεις μεταξύ των φυτών να είναι 5cm. Η εφαρμογή του είναι απαραίτητη καθώς κάθε σπόρος είναι μία συγκαρπία (περισσότερα από ένα σπέρματα) και τελικά δίνει περισσότερα από ένα φυτό.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Παντζάρι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.