Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Καλλιέργεια ρεβιθιάς"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 7: Γραμμή 7:
 
[[Image:Καλλιέργεια ρεβιθιάς.jpg|thumb|px100|Καλλιέργεια ρεβιθιάς]]
 
[[Image:Καλλιέργεια ρεβιθιάς.jpg|thumb|px100|Καλλιέργεια ρεβιθιάς]]
  
<ref name="Προετοιμασία εδάφους"/>
+
<ref name="Καλλιέργεια ρεβυθιάς"/>
  
 
==Σχετικές σελίδες==
 
==Σχετικές σελίδες==

Αναθεώρηση της 14:11, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεβυθοκαλλιέργεια

Η ρεβιθιά καλλιεργείται στην Ελλάδα από την αρχαιότητα και αποτελεί σήμερα μια παραδοσιακή καλλιέργεια με προοπτική για την ελληνική ύπαιθρο. Είναι το πιο ανθεκτικό στις ξηροθερμικές συνθήκες ανάμεσα στα καλλιεργούμενα όσπρια στη χώρα μας, ενώ αντίθετα δυσκολεύεται να αναπτυχθεί όταν καλλιεργείται σε εδάφη που δε στραγγίζουν. Παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα των ψυχανθών και γι’ αυτό αξιοποιείται κατάλληλα στην αμειψισπορά και τη βιολογική γεωργία.

Προετοιμασία εδάφους

Καλλιέργεια ρεβιθιάς

[1]

Σχετικές σελίδες

Βιβλιογραφία

  1. Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού.