Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 37: Γραμμή 37:
 
[[πόσο αφορά σε εκπαιδευτικό-ακαδημαϊκό-ερευνητικό φορέα::10| ]]
 
[[πόσο αφορά σε εκπαιδευτικό-ακαδημαϊκό-ερευνητικό φορέα::10| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::10| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::10| ]]
[[σχετίζεται με βιολογική γεωργία-κτηνοτροφία| ]]
+
[[σχετίζεται με::Βιολογική γεωργία-κτηνοτροφία| ]]

Αναθεώρηση της 12:52, 16 Ιουνίου 2014

Είδος μεταποιητικής δραστηριότητας Αριθμός μεταποιητών
Επεξεργασία κρέατος 96
Μεταποίηση - τυποποίηση οπωροκηπευτικών 555
Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων 897
Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊότων 106
Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας, άμυλα και προϊόντων αμύλου 92
Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας 357
Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής 343
Παρασκευή ζωοτροφών 48
Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών 349
Παραγωγή οίνου 311