Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Οξύχυμες κοινές νερατζιές"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
 
Γραμμή 4: Γραμμή 4:
 
Κατά το Gonzalez-Sicilia (1963) η κυριότερη [[Ποικιλίες εσπεριδοειδών |ποικιλία νερατζιάς]], που ο [[Καρπός εσπεριδοειδών |καρπός]] της χρησιμοποιείται για την παρασκευή μαρμελάδας στην Ισπανία (το μεγαλύτερο κέντρο καλλιέργειας) είναι η Sevillano (Agrio de Espana, Real), η οποία χαρακτηρίζεται σαν ζωηρή, απαλλαγμένη σχεδόν από αγκάθια και παραγωγική. Πιστεύεται, ότι αποτελεί μια ομάδα κλώνων επιλογής.
 
Κατά το Gonzalez-Sicilia (1963) η κυριότερη [[Ποικιλίες εσπεριδοειδών |ποικιλία νερατζιάς]], που ο [[Καρπός εσπεριδοειδών |καρπός]] της χρησιμοποιείται για την παρασκευή μαρμελάδας στην Ισπανία (το μεγαλύτερο κέντρο καλλιέργειας) είναι η Sevillano (Agrio de Espana, Real), η οποία χαρακτηρίζεται σαν ζωηρή, απαλλαγμένη σχεδόν από αγκάθια και παραγωγική. Πιστεύεται, ότι αποτελεί μια ομάδα κλώνων επιλογής.
  
[[είναι ποικιλία της::Εσπεριδοειδή| ]]
+
[[είναι ποικιλία της::Νεραντζιά| ]]
[[Category:Εσπεριδοειδή]]
+
[[Category:Νεραντζιά]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 15:02, 12 Αυγούστου 2013

Οξύχυμo κοινό νεράτζι

Πρόκειται για τις κοινές οξύχυμες νερατζιές, που χρησιμοποιούνται ως υποκείμενο των εσπεριδοειδών και ο καρπός τους για την παρασκευή μαρμελάδας. Κατά το Gonzalez-Sicilia (1963) η κυριότερη ποικιλία νερατζιάς, που ο καρπός της χρησιμοποιείται για την παρασκευή μαρμελάδας στην Ισπανία (το μεγαλύτερο κέντρο καλλιέργειας) είναι η Sevillano (Agrio de Espana, Real), η οποία χαρακτηρίζεται σαν ζωηρή, απαλλαγμένη σχεδόν από αγκάθια και παραγωγική. Πιστεύεται, ότι αποτελεί μια ομάδα κλώνων επιλογής.