Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ξένη ποικιλία οινοποιίας Barbera"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
μ (Ο P chasapis μετακίνησε τη σελίδα Ξένη ποικιλία οινοποιίας Barbera N στη Ξένη ποικιλία οινοποιίας Barbera χωρίς να αφήσει ανακατεύθυνση)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
[[Image:Barbera N.jpg|thumb|px20|Barbera N]]
+
[[Image:Barbera.jpg|thumb|px20|Barbera]]
 
Μέσης ζωηρότητας ερυθρή [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλία]] με πρώιμη εκπτυξη και μέσης – όψιμης ωρίμανσης με μεγάλη και σταθερή παραγωγή. [[Κλάδεμα αμπελιού|Κλαδεύεται]] σε 2-3 μάτια αλλά και σε αμολητές για μείωση της ζωηρότητας της. Δίνει ένα [[Κρασί|κρασί]] ρουμπινί χρώμα, με λεπτό φρουτώδες, άρωμα κατάλληλο για μεγάλη παλαίωση.
 
Μέσης ζωηρότητας ερυθρή [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλία]] με πρώιμη εκπτυξη και μέσης – όψιμης ωρίμανσης με μεγάλη και σταθερή παραγωγή. [[Κλάδεμα αμπελιού|Κλαδεύεται]] σε 2-3 μάτια αλλά και σε αμολητές για μείωση της ζωηρότητας της. Δίνει ένα [[Κρασί|κρασί]] ρουμπινί χρώμα, με λεπτό φρουτώδες, άρωμα κατάλληλο για μεγάλη παλαίωση.
  

Αναθεώρηση της 11:19, 29 Οκτωβρίου 2014

Barbera

Μέσης ζωηρότητας ερυθρή ποικιλία με πρώιμη εκπτυξη και μέσης – όψιμης ωρίμανσης με μεγάλη και σταθερή παραγωγή. Κλαδεύεται σε 2-3 μάτια αλλά και σε αμολητές για μείωση της ζωηρότητας της. Δίνει ένα κρασί ρουμπινί χρώμα, με λεπτό φρουτώδες, άρωμα κατάλληλο για μεγάλη παλαίωση.