Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Καρπός Γκότζι μπέρι"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 19: Γραμμή 19:
 
{{{top_heading|==}}}Χημική Σύσταση Γκότζι μπέρι{{{top_heading|==}}}
 
{{{top_heading|==}}}Χημική Σύσταση Γκότζι μπέρι{{{top_heading|==}}}
  
 
+
Οι καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνες C, B1, Β2 και B-καροτίνη,
 +
μεταλλικά στοιχεία, Αντιοξειδωτικές ενώσεις και αμινοξέα.
 +
Πολυσακχαρίτες,
 +
Υδατάνθρακες,
 +
Πρωτεΐνες,
 +
Λιπαρά οξέα (ω6)<ref name="Γκότζι μπέρι"/>
  
  

Αναθεώρηση της 11:23, 15 Απριλίου 2015

Χρήσεις Γκότζι μπέρι ως τρόφιμο

Ο καρπός έχει τις ακόλουθες ιδιότητες: Αντιχοληστερινικές και αδυνατιστικές, Αντιβακτηριδιακές, Αγγειοδιασταλτικές, Αντιγηραντικές, Διουρητικές, Καθαρτικές, Αντικαρκινικές

Χρήσεις καταπολέμηση δερματικών εξανθημάτων, προβλημάτων όρασης, διαβήτη έντονη παχυσαρκίας για ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας [1]


Χημική Σύσταση Γκότζι μπέρι

Οι καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνες C, B1, Β2 και B-καροτίνη, μεταλλικά στοιχεία, Αντιοξειδωτικές ενώσεις και αμινοξέα. Πολυσακχαρίτες, Υδατάνθρακες, Πρωτεΐνες, Λιπαρά οξέα (ω6)[1]





Σχετικές σελίδες

Χρήσεις του Γκότζι μπέρι

Χημική σύσταση του Γκότζι μπέρι

Βιβλιογραφία

  1. Σφάλμα παραπομπής: Μη έγκυρη ετικέτα <ref>· δεν δίνεται κείμενο για παραπομπές με όνομα .CE.93.CE.BA.CF.8C.CF.84.CE.B6.CE.B9_.CE.BC.CF.80.CE.AD.CF.81.CE.B9