Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση δαμάσκηνων"
Από GAIApedia
Γραμμή 3: | Γραμμή 3: | ||
[[σχετίζεται με::Δαμάσκηνο| ]] | [[σχετίζεται με::Δαμάσκηνο| ]] | ||
− | [[ | + | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] |
− | [[ | + | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] |
+ | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] |
Αναθεώρηση της 13:02, 9 Ιουλίου 2013
Τα νωπά δαμάσκηνα μπορεί να συντηρηθούν 2-4 βδομάδες σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία 0oC και σχετική υγρασία 90% αμέσως μετά τη συλλογή. Σε ρυθμιζόμενες συνθήκες (CΟ<2 7.8% και Ο<2 11%) τα δαμάσκηνα μπορεί να συντηρηθούν ικανοποιητικά μέχρι και 10 εβδομάδες.