Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία επιτραπέζιων σταφυλιών Moscato Amburgo N"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με ' Category:Αμπέλι ') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | + | Ερυθρή ποικιλία ευρέως γνωστή στην Ελλάδα, όπου συνήθως χρησιμοποιείται ως επιτραπέζια και ως οινοποιήσιμη (Λάρισα-Τύρναβος). Ποικιλία μέσης ζωηρότητας και καλής παραγωγικότητας με χαρακτηριστικό μοσχάτο άρωμα. Είναι ευαίσθητη στο ωίδιο, στον περονόσπορο και στον βοτρύτη. Εποχή έκπτυξης 1ο δεκαήμερο Απριλίου, εποχή άνθισης 1ο-2ο δεκαήμερο Ιουνίου και εποχή ωρίμανσης 1ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου. Το χαρακτηριστικό άρωμα του μοσχάτου είναι το βασικό πλεονέκτημα της ποικιλίας αυτής και η καθιέρωση της στην εγχώρια αγορά. | |
− | + | ||
− | + | ||
− | + | ||
− | + | ||
Αναθεώρηση της 12:55, 8 Ιουνίου 2017
Ερυθρή ποικιλία ευρέως γνωστή στην Ελλάδα, όπου συνήθως χρησιμοποιείται ως επιτραπέζια και ως οινοποιήσιμη (Λάρισα-Τύρναβος). Ποικιλία μέσης ζωηρότητας και καλής παραγωγικότητας με χαρακτηριστικό μοσχάτο άρωμα. Είναι ευαίσθητη στο ωίδιο, στον περονόσπορο και στον βοτρύτη. Εποχή έκπτυξης 1ο δεκαήμερο Απριλίου, εποχή άνθισης 1ο-2ο δεκαήμερο Ιουνίου και εποχή ωρίμανσης 1ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου. Το χαρακτηριστικό άρωμα του μοσχάτου είναι το βασικό πλεονέκτημα της ποικιλίας αυτής και η καθιέρωση της στην εγχώρια αγορά.