Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Μικρόκαρπη ποικιλία ελιάς Αθηνολιά"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
Η συγκεκριμένη [[Μικρόκαρπες ποικιλίες ελιάς|ποικιλία]] ωριμάζει αργά και η [[Συγκομιδή ελιάς|συγκομιδή]] της γίνεται από το τέλος Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Ο [[Καρποί|καρπός]] της είναι μεσαίου μεγέθους με οβάλ σχήμα. Το βάρος της είναι 2,2 μέχρι 2,9 γραμμάρια και το ύψος της ποικίλει από 7,5 έως 25 χιλιοστά. Το [[ελαιόλαδο|λάδι]] από Αθηνολιά είναι εξαιρετικής ποιότητας με χαμηλή οξύτητα.
 
Η συγκεκριμένη [[Μικρόκαρπες ποικιλίες ελιάς|ποικιλία]] ωριμάζει αργά και η [[Συγκομιδή ελιάς|συγκομιδή]] της γίνεται από το τέλος Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Ο [[Καρποί|καρπός]] της είναι μεσαίου μεγέθους με οβάλ σχήμα. Το βάρος της είναι 2,2 μέχρι 2,9 γραμμάρια και το ύψος της ποικίλει από 7,5 έως 25 χιλιοστά. Το [[ελαιόλαδο|λάδι]] από Αθηνολιά είναι εξαιρετικής ποιότητας με χαμηλή οξύτητα.
 +
 +
 +
 +
[[είναι ποικιλία της::Ελιά| ]]
 +
[[Category:Ελιά]]
 +
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 13:38, 12 Ιουνίου 2017

Η συγκεκριμένη ποικιλία ωριμάζει αργά και η συγκομιδή της γίνεται από το τέλος Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Ο καρπός της είναι μεσαίου μεγέθους με οβάλ σχήμα. Το βάρος της είναι 2,2 μέχρι 2,9 γραμμάρια και το ύψος της ποικίλει από 7,5 έως 25 χιλιοστά. Το λάδι από Αθηνολιά είναι εξαιρετικής ποιότητας με χαμηλή οξύτητα.