Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση παντζαριού"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Τα παντζάρια μπορούν να συντηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα στο ψυγε...') |
|||
Γραμμή 2: | Γραμμή 2: | ||
[[σχετίζεται με::Παντζάρι προϊόν| ]] | [[σχετίζεται με::Παντζάρι προϊόν| ]] | ||
− | |||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | ||
− | [[πόσο αφορά σε | + | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] |
+ | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] |
Αναθεώρηση της 13:37, 9 Ιουλίου 2013
Τα παντζάρια μπορούν να συντηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα στο ψυγείο. Σε θερμοκρασία 4-8oC και σχετική υγρασία 60-70% διατηρούνται για τουλάχιστον 2 μήνες. Πιο ευαίσθητη στη συντήρηση είναι η βρασμένη γογγυλόριζα, παρά η ωμή.