Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία πιπεριάς Σταυρός"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 5: Γραμμή 5:
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 +
[[Category:Πιπεριά]]

Αναθεώρηση της 07:22, 10 Ιουλίου 2013

Ποικιλία πιπεριάς Σταυρός

Πρόκειται για πρώιμη, παραγωγική ποικιλία με μικρή καυστικότητα και κατάλληλη για παραγωγή τουρσί. Οι καρποί είναι τρίλοβοι ή τετράλοβοι, με μήκος 8cm, διάμετρο 2-2,5cm, πάχος σάρκας 1mm και μέσο βάρος 4gr.