Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα IV - Πολυόλες"
Από GAIApedia
Γραμμή 21: | Γραμμή 21: | ||
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013 | *"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013 | ||
− | |||
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]] | [[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] |
Αναθεώρηση της 15:40, 10 Ιουλίου 2013
Αριθμός Ε | Όνομα |
---|---|
E 420 | Σορβιτόλες |
E 421 | Μαννιτόλη |
E 953 | Isomalt |
E 965 | Μαλτιτόλες |
E 966 | Λακτιτόλη |
E 967 | Ξυλιτόλη |
E 968 | Ερυθριτόλη |
Βιβλιογραφία
- "Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013